Afgelast ivm Corona situatie

Bloemencorso Camping Noordwijkerhout

Donderdag 23 april t/m maandag 27 april 2020
Kamperen in Noordwijkerhout? Geniet van een heerlijke verblijf op Bloemencorso Camping Noordwijkerhout! Wij hebben alle ingrediënten in huis voor een geslaagd verblijf om nooit te vergeten.

Tijdens het weekend van Bloemencorso kunt u heerlijk met het gezin genieten op onze tijdelijke camping.
De keukenhof is op fietsafstand bereikbaar vanaf de camping ± 3,2 km, met een E-bike ben je er in ± 8 min. (fietsverhuur aanwezig).

Op onze camping heeft u het voor het zeggen. Wilt u back to basic of of liever meer comfort? Wij bieden 2 type kampeerplaatsen, kampeerplaatsen met of zonder stroom. Camperaars zijn van harte welkom op onze ruime camperplaatsen. Kamperen met uitstekende voorzieningen zoals voldoende douches en toiletten. De camping biedt meer dan alleen kampeerplaatsen. Uiteraard is het sanitair goed onderhouden en schoon. In onze gezellige foodstraat kunt u terecht wanneer u geen zin heeft om te koken of gewoon even lekkere snack voor tussendoor. U kunt er plaats nemen aan een van de tafeltjes of het eten afhalen.

24 April

Feestelijk verlichte praalwagens

Vrijdagavond 24 april rijdt het Bloemencorso met de feestelijk verlichte praalwagens en luxe auto's door de straten van het knusse dorp Noordwijkerhout. Lees meer>

25 April

Bloemencorso Bollenstreek 2020

Op zaterdag 25 april vertrekt het Bloemencorso vanaf de Koningin Wilhelmina Boulevard in Noordwijk naar Haarlem. Lees Lees meer>

Route camping naar de Keukenhof


Bloemencorso Camping Noordwijkerhout

De camping ligt op fiets afstand van Noordwijk en de Keukenhof met een E-bike ben je in ± 8 min. in de Keukenhof (fietsverhuur aanwezig).
Dus slapen in de buurt van het bloemencorso, wat wil je nog meer!De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en om het verkeer te analyseren. Klik op ‘Ok’ als u het ermee eens bent. Voor meer info klikt u op ‘Meer info’.